Halmstad 035 - 24 11 800    Stockholm/Åkersberga 08 - 540 678 76

CartDin varukorg är tom!  

Välkommen till en av Sveriges största specialistbutiker för utemöbler, en inspirerande mötesplats

 

Hos Olson Möbler hittar du kvalitetsprodukter med genomtänkt och snygg design för både inom- och utomhusmiljöer. Förutom ett brett sortiment av möbler för uteplatsen har vi också heminredning och presentartiklar. Vår moderbutik finnspå en charmig 1700-tals gård – Stora Säby Gård i Åkersberga. Vi har också under 2017 öppnat en ny butik i Halmstad, på Flygstadens Industriområde. Vi strävar efter att bistå med god service, ett personligt bemötande och en miljö som ska inspirera.

 

Vår affärsidé

 

Våra ledord är trygghet, service och upplevelse. Trygghet innebär att vi med omsorg valt ut sortimentet för att hålla god kvalitet till rimliga priser. Service innebär kunskap om produkterna och branschen, stort urval av design och material samt trevligt bemötande och personliga tips och råd. I våra butiker kommer du att få den rätta upplevelsen när du besöker oss i en inspirerande miljö, allt för att skapa ditt uterum eller din trädgård.

”Jag vill att Olson ska vara den självklara mötesplatsen för alla som är intresserade av utemöbler och inredning. Vår fritid är en viktig del av livet. Därför gäller det att ta vara på den på bästa sätt. För en del av oss är livet att sitta och njuta i den sköna stolen på altanen med en god bok som sällskap, för andra att grilla tillsammans med familj och goda vänner och då ska det finnas plats för alla. Det är dessa dagar vi ser fram emot när våren kommer, avkoppling och skön samvaro, min ambition är att erbjuda möbler och produkter för både njutning och funktion”

Hjärtligt välkommen!

Helene Olsson, VD

 

 

 

Produkter
Övrigt