Stockholm/Åkersberga 08 - 540 678 76

CartDin varukorg är tom!  

Utemöbler

Här hittar du ett stort utbud av utemöbler och trädgårdsmöbler för din uteplats. Vi har allt från bord och stolar till soffor och hammockar.

Att kunna vara ute och njuta av sommaren och världen är betydligt lättare när du kan göra det i en av dina sköna och snygga utemöbler. Våra utemöbler gör så mycket mer än att skapa uterum, de är en förlängning av oss och våra kunder. Det kanske känns lite lustigt att säga det, men utan våra utemöbler så skulle vi inte riktigt vara oss själva i våra uterum längre.

Det finns något fantastiskt omtänksamt i möbeltillverkare som designat och tillverkat sina möbler inte med en prispunkt i åtanken, utan en ergonomisk utformning för att användaren av sin nya solstol eller rottingmöbel ska kunna njuta så mycket som möjligt.

 

Hållbara utemöbler med hög kvalité

Våra utemöbler är alltid designade med bekvämlighet, stil och hållbarhet i fokus. En riktigt bra möbel glömmer du bort att du ens sitter i medan du sitter i den. Den är helt enkelt bara där.

En bra utemöbel ska vara hållbar både mot sig själv och mot naturen. En bra utemöbel tillverkas på ett hållbart sätt av naturnära material som sedan blir en trogen tjänare i flera år.

Hos oss är det lätt att hitta utemöbler som passar dig och jorden både idag och imorgon år efter år.

Produkter
Övrigt