Stockholm/Åkersberga 08 - 540 678 76

CartDin varukorg är tom!  

Solsängar

Solsängar är den perfekta utemöbeln för dig som letar efter något att kunna ligga och njuta av solens härliga värme i. Självklart finns det även andra utemöbler som även de passar väldigt bra till sommarens härliga dagar. Vi säljer bland annat solsängar i konstrotting, bambu, teak och aluminium.

Så unna dig en solsäng inför sommarens sommarlov och semester, så du kan unna dig långa härliga dagar i en skön solsäng med en god bok, eller bara lata dig mellan doppen i poolen.

Bekvämast ligger man på rygg i en något formad variant som exempelvis en Conic solsäng, medan när man ligger på mage fungerar det bättre med en modell som man kan fälla ned till helt rakt läge.


Att tänka på vid val av solsäng

Viktigt att tänka på när man väljer solsäng är att ha i åtanke vad själva användningsområdet ska vara, om man ska använda den för att mest ligga helt plant och sola eller om man även vill kunna sitta mer upprätt. En annan sak som kan vara värt att tänka på är om man kommer behöva flytta runt på solsängen. Om så är fallet är en solsäng med hjul att föredra så att det blir enklare att kunna flytta runt solsängen efter dagens alla timmar.

Produkter
Övrigt